RSS
Prima » Cronica regiunilor » Surse: PSRM promite câte 20 de dolari pentru un vot locuitorilor din Transnistria
imprimare
Surse: PSRM promite câte 20 de dolari pentru un vot locuitorilor din Transnistria
20.02.2019      

Socialiștii și-au activizat legăturile din regiunea transnistreană și planifică să repete trucul de la alegerile prezidențiale, când alegători din stânga Nistrului au fost aduși organizat să voteze pentru Igor Dodon.

Surse din PSRM au comunicat pentru actual.md că oameni de afaceri care au primit dreptul de a exporta produse agricole în Rusia sunt obligați acum să pregătească potențiali votanți pentru socialiști.

Aceștia întocmesc liste cu cetățeni din regiunea transnistreană, deținători de pașapoarte moldovenești, care în data de 24 februarie vor fi aduși cu autobuzele și microbuzele la secțiile de votare din apropierea liniei administrative. În schimbul votului pentru PSRM și candidații socialiștilor, oamenilor le-au fost promiși bani. Este vorba despre sume cuprinse între 100 de lei moldovenești și 20 de dolari. De cele mai dese ori, li se promit câte 200 de ruble transnistrene (mai puțin de 200 de lei).

Voturile vor fi plătite din cele 20 de milioane de dolari, despre care președintele Partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, spune că au fost aduse de Igor Dodon de la Moscova, cu avionul Gazpromului.

Amintim că la alegerile prezidențiale, aproximativ 17 mii de oameni au fost aduși din regiunea transnistreană ca să voteze cu Igor Dodon.

Sursa: telegraph.md


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
 
Tel , Fax vizitatori: 1210463
 
top