RSS
Prima » Evenimente » Alexandr Kalinin a fost ales în calitate de președinte al Comisiei de migrație și adaptarea migranților pe lângă Consiliul Naționalităților al Guvernului Moscovei
imprimare
Alexandr Kalinin a fost ales în calitate de președinte al Comisiei de migrație și adaptarea migranților pe lângă Consiliul Naționalităților al Guvernului Moscovei
23.06.2016      

Pe parcursul de șase ani A.V. Kalinin, în calitate de președinte al "Congresului diasporei moldovenești" și "Casei migrantului", lucrează în direcția schimbării politicii de migrație a Moscovei.

Prin participarea activă în viața migranților și în protecția drepturilor acestora, nu numai prin cuvinte, ci prin fapte, el le-a ajutat în situații dificile pentru ei. Migranții sunt printre persoanele cele mai vulnerabile și de foarte multe ori cad în mâinile potlogarilor, confruntându-se cu fenomenul corupției și ignorarea drepturilor lor într-o țară străină.

Datorită lui A.V. Kalinin, care nu a rămas indiferent față de problemele migranților, mulți au găsit speranța că aflându-se într-o țară străină nu vor fi lăsați fără protecție. De fiecare dată când se întâlnea cu reprezentanții autorităților de la Moscova, el încerca să-i atragă atenția la problemele migranților, precum și de zi cu zi, acțiunile concrete d-lui Kalinin au schimbat opinii ale multora dintre ei în ceea ce privește politica în domeniul migrației.

Și ca rezultat, lucrul lui nu a rămas fără atenție. La 22 iunie 2016 a avut loc ședința Consiliului de migrație pe lângă Guvernul Moscovei unde A.V. Kalinin a fost ales în calitate de președinte al Comisiei de migrație și adaptarea migranților. Dispoziția de numire d-lui Alexandr Kalinin pentru ocuparea postului susnumit a fost semnată de viceprimar al Moscovei, d-l Gorbenko.

Îi dorim d-lui Kalinin succese și realizări mari în formarea unei noi politici de migrație a Moscovei.


 

Partidul Regiunilor din Moldova


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
 
Tel , Fax vizitatori: 1210447
 
top