RSS
Prima » Evenimente » Amnistia efectuată de Alexandr Kalinin
imprimare
Amnistia efectuată de Alexandr Kalinin
12.04.2017      

Datorită acțiunilor lui Alexandr Kalinin s-au reunit sute de familii, membrii cărora se aflau în diferite țări. Amnistia se aplică doar în privința persoanelor care au încălcat al. 4 și 8 art. 26.

Alexandr Kalinin se preocupă și de cazurile persoanelor care nu cad sub amnistie. De exemplu, articolul 27, care seamănă cu art. 26, dar care nu a căzut sub amnistie, el i-a cerut pe cetățenii să prezinte documente care dovedesc faptul că cetățeanul are în Federația Rusă familia și copii minori. Astfel, la Moscova și în regiunea Moscovei, el a reușit să unească sute de familii, luând în considerare fiecare caz individual. Ce poate aduce bucurie mai mare decât reunirea familiilor despărțite!

Ministerul de Interne al Federației Ruse a marcat acțiunile lui Alexandr Kalinin pentru ajutor în efectuarea amnistiei. După declararea amnistiei, care a avut loc 1 martie 2017, Alexandr Kalinin a lucrat foarte activ în domeniul amnistiei cetățenilor moldoveni.

După declararea amnistiei, mulți din concetățenii noștri în aceeași zi au procurat bilete și au pornit în Federația Rusă și cu același succes, au fost întorși acasă pentru că informația oficială nu a parvenit în organele competente. A. Kalinin i-a informat imediat pe concetățenii noștri despre acest fapt, astfel economisind banii lor și ei așadar au evitat dosare penale.

A. Kalinin cu echipa sa luсrau activ, informând și coordonând toate acțiunile cetățenilor moldoveni, care se aflau în Federația Rusă. El personal afla informațiile necesare referitoare la amnistie de la Ministerului de Interne al Federației Ruse. În plus, el oferea toată asistența posibilă în informarea cetățenilor Republicii Moldova, cu interdicția de intrare în Federația Rusă.

În mesajele video Alexandr Kalinin  explica oamenilor cu probleme de migrație, variante de soluție.

Noi conștientizăm cât de greu de a pune o lege în acțiune, și este mult mai dificil, având în vedere timpul scurt al desfășurării acestei amnistie. Alexandr Kalinin a elaborat o strategie de promovare a amnistiei foarte eficientă și imediat după prelungirea termenului  amnistiei cantitatea persoanelor care s-au adresat la el s-a micșorat semnificativ. Acest fapt mărturisește că majoritatea migranților moldoveni au reușit să se legalizeze până la data de 20 martie.

Ministerul de Interne al Federației Ruse, după toate acțiunile lui A. Kalinin, s-a adresat lui și i-a solicitat ajutor în efectuarea amnistiei și în rândul cetățenilor altor țări, în privința cărora deja a fost declarată amnistia.

Alexandr Kalinin continuă să depună eforturi în domeniul acordării asistenței migranților, nu numai din Moldova, dar și din alte țări CSI.

Partidul Regiunilor din Moldova


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
 
Tel , Fax vizitatori: 1210486
 
top