RSS
Prima » Evenimente » Ziua Independenții Republicii Moldova – Sărbătoarea Națională!
imprimare
Ziua Independenții Republicii Moldova – Sărbătoarea Națională!
27.08.2014      

Stimații prietenii, colegii, cetățenii,

Astăzi, cuvântu cetățean, patriot și om de stat iși redobândește in mod prioritar marea sa valoare.
Acum 23 de ani patria noastră comună  Republica Moldova a avut o mare șansă de a se dezvolta "în mod liber, fără amestec din afara țarii, pentru ași crea prezentul și viitorul, în conformitate cu idealurile și sfintele aspirații ale poporului sau ", după cum și se menționează în Declarația de Independență.

In fiecare națiune persistă tendința  să trăiască independent, în conformitate cu legile strămoșilor lor. Dar asemenea posibilitate nu fiecare neam o are. Independența noastră e ca un vis fragil, ar trebui să fie pastrat adânc în inimile noastre. Menținind căldura și străluciu al patriotismului inbinată cu dragostea noastră pentru patria sa. Patrioți adevărați, moldoveni, ucraineni, găgăuzi, ruși, bulgari, etc. nu declama despre patriotism lui. Ei păstreaza în cel mai sfînt loc din sufletul său.
Eu sincer și din toată inima felicit cu ocazia aceastei sărbători toți cetățenii Republicii Moldova! Toți cei care rămân să lucreze în țara noastră, în ciuda dificultăților economice. Cine a plecat la muncă în străinătate, dar a păstrat cetățenia Republicii Moldova și trimit rudelor din Republica Moldova bani, pentru a supravetui. Cine plătește taxe și impozite la stat si sprijina  producătorulu autohton. Cine face tot ce este posibil, pentru ca țara noastră mică sa iasa din colapsul financiar și ca rezultat să înfloreasca  în  toate culorile  primaverii  Moldovenesti.

Pe toții cei ce iubesc Moldova!

Cu sarbatoarea prieteni, concetatenii!


Mihail Formuzal, Președintele Partidului Regiunelor din Moldova.


Plasează articolul în:
google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
 
Tel , Fax vizitatori: 1212302
 
top